Velden zijn niet correct ingevuld
Kindergordijnen.nl in uitzending RTL WoonTips

Verzending en levertijd

Na ontvangst van de betaling nemen wij uw bestelling in behandeling. De levertijd varieert per product, over het algemeen kunt u rekening houden met een levertijd van 1 tot 3 weken, met als hoge uitzondering 4 weken. De levering wordt verzorgd door Regio Express. De meeste artikelen hebben we op voorraad, hiervoor geldt dat we ons best doen om binnen de hierboven beschreven termijn te leveren. Wilt u van een specifiek product de verwachte levertijd weten? Neem dan even contact met ons op.

Gratis verzending bij een bestelling vanaf €150

Uw bestelling wordt gratis verzonden bij een orderwaarde boven de €150,-.

Dit geldt niet voor bestellingen vanuit andere landen. Voor verzendingen naar andere landen wordt €12,95 aan verzendkosten gerekend.

Afhalen in Hoogeveen

Er bestaat een mogelijkheid om uw pakket af te halen op onze locatie. U kunt dit aangeven in het bestelproces en hiervoor contact met ons opnemen voor een afspraak. U betaalt dan geen verzendkosten.

 

Bekijk onze meetinstructie video!

Meetinstructies voor het opmeten van uw kindergordijnenOp onze website staat alles wat u wilt weten over het opmeten van gordijnen, zowel in woord als beeld. Het is heel eenvoudig! Heeft u uiteindelijk toch nog vragen? Bekijk de pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kwaliteit staat bij ons voorop

Mooie stoffen, nette afwerking en goede service. Daar kunt u bij KinderGordijnen op vertrouwen. Uw baby- of kindergordijnen moeten er gewoon goed uitzien. Lees hier meer over:

Jelmer de Vries - Uw gordijnstof expert!

Jelmer de Vries

Meer over ons

  • iDeal
  • Paypal
  • Afterpay
  • Visa
  • Mastercard